Reviews

Ingrid

Op 67-jarige leeftijd kan ik dankbaar zijn nog steeds te kunnen genieten van een goed ge-olied bewegingsapparaat. En dat is wel zeker te danken aan de individuële benadering van het lichaam door Martijn van der Schouw. Martijn is een kundig chiropractor met een brede scholing, zijn kennis brengt hij op zeer persoonlijke wijze intuïtief in praktijk. Dat werkt verbluffend goed. Zonder zijn behandelingen zou ik zeker al kreupel en in pijn zijn. Ik raad hem aan als u op zoek bent naar iemand die u kan behandelen om een goed functionerend lichaam terug te vinden.’

K. Mol

Ik ben erg tevreden. Je neemt de tijd om naar de klacht te luisteren, ik had rug en nek klachten en soms ook aan mijn heup. Je onderzoekt de klacht goed, maar bent niet alleen aan het kijken waar de klacht zit, maar ook naar de gebieden er omheen. ‘k Voel me op m’n gemak en heb het gevoel dat ik serieus genomen wordt. Chiropractie is anders omdat de klacht direct behandeld wordt, waardoor je snel verbetering voelt. De oefeningen die ik meekreeg, zorgen dat de verbetering nog meer doorzet en dat ik sterker wordt.

Monique

Zeven maanden geleden onderging ik bij de tandarts een anderhalf uur durende wortelkanaalbehandeling. Na afloop was mijn kaakspier dermate verkrampt dat ik mijn mond maar voor de helft kon openen. Dankzij de behandelingen bij chiropractor Martijn van der Schouw is dit probleem geheel verholpen! Martijn, heel hartelijk dank voor je deskundige en adequate hulp!

Evert

Met golfen heb ik een verkeerde beweging gemaakt, waarbij het opeens in mijn rug schoot! Ik kon haast niet meer rechtop staan of bewegen, maar gelukkig kon ik al snel terecht bij Chiropractie Watergraafsmeer! Het viel achteraf mee wat betreft de schade aan mijn rug, maar zo leek het in eerste instantie echt niet! Door goed onderzoek te doen en uit te leggen wat er precies verkeerd was gegaan, was ik al een heel stuk gerustgesteld door Martijn. Na de behandeling kon ik gewoon weer rechtop staan, lopen én zitten zonder pijn en krampen. Dank voor de snelle behandeling.

Robert

Mijn behandeling was voor lage rugklachten. Chiropractie was voor mij een behandelmethodiek die nieuwe inzichten gaf die hielpen bij een versneld herstel. De breed georiënteerde benadering maakte dat aandacht werd besteed aan het totaalplaatje in plaats van alleen aan het klachtengebied. Daarbij kunnen de instantane lichaamscorrecties bijdragen aan snelle klachtenvermindering en het faciliteren van pijnvrij bewegen.

Frank

Na wat omzwervingen bij fysio- en manueel therapeuten voor een langslepende klacht aan schouder en nek, ben ik afgelopen jaar terecht gekomen bij de chiropractie praktijk van Martijn van der Schouw. Bij de eerste kennismaking een degelijk intake gesprek gehad; wat zijn de klachten? Maar ook, en dit vond ik heel goed, is chiropractie wel nuttig voor mijn blessure c.q klacht? De werkwijze van Martijn is erg prettig. Kennis, ervaring en aandacht zijn woorden die bij me opkomen bij de behandelingen. Ik zou Martijn zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen!

R. Arends

Ik ben bij je gekomen met serieuze klachten die alles te maken hadden met een instabiele rug. Volgens de experts een verschuivende/kantelend SI-gewricht. Doordat dit ruimte gaf en zenuw-tissue klem kwam te zitten gaf dit helse pijnen. Je hebt de klachten effectief behandeld en ik ben dus al geruime tijd zonder noemenswaardige klachten en pijn vrij. Wel hebben we de afspraak, om het zo te houden, dat ik periodiek een service beurt onderga. Wat jou praktijk anders maakt is de persoonlijke benadering en het feit dat je altijd daar was als de klacht/pijn ondragelijk was. Dus wat mij betreft is Chiropractie Watergraafsmeer het juiste-, enige- beste adres om mijn chronische klacht onder controle te houden en pijn-vrij door het leven te blijven stappen.

W. van Ewijk

Ik ben bij Chiropractie Watergraafsmeer terecht gekomen voor behandeling van mijn nek. Jarenlang ‘knakte’ ik met een hoofdbeweging mijn nek, hetgeen steeds gemakkelijker ging en ook sneller geïrriteerd werd. Mogelijk stress gerelateerd, maar de klachten namen toe, ook aan intensiteit. Wat chiropractie anders maakt dan andere (para-)medische disciplines ligt in de basis van chiropractie en wat mij persoonlijk aanspreekt is dat de therapeut kijkt naar het totaalplaatje. Hoe en waarom ben ik nou tot dit punt gekomen? En welke (o.a. fysieke) factoren zijn waarop van invloed? Niet alleen symptoombestrijding, maar werken aan de (vaak diep gewortelde) oorzaak. Een leuke metafoor vind ik zelf, dat als er in het dashboard van je auto een lampje brandt, dan zit het probleem natuurlijk niet daar bij het lampje maar elders in de auto. Zo werkt het met het menselijk lichaam dus ook. Tijdens een behandeling wordt ook veel op andere plekken dan de pijnplek intensief gewerkt. Alles is dus blijkbaar met elkaar verbonden en het is fijn dat chiropractie daar zo naar kijkt.