Nieuwjaarsgroet!

Het belooft een mooi jaar te worden, want eind dit jaar viert de praktijk alweer zijn vijfjarig jubileum! Het verheugt mij dan ook om te vertellen dat ik vanaf deze maand een dag extra in de praktijk zal staan. In 2016 waren de openingstijden al uitgebreid op de maandagochtend. Vanaf medio januari is de praktijk nu ook geopend op vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur!

Ter verbetering van de dienstverlening en bereikbaarheid van mijn praktijk, heb ik eind 2016 een proef gedraaid met een team van telefoonsecretaresses op afstand. Veel patiƫnten vinden het bestaande online webboekingssysteem al erg handig, omdat ze er zelf afspraken in kunnen plannen op ieder gewenst moment. Ook kun je even snel controleren wanneer je volgende afspraak weer is. Voor degenen die echter liever telefonisch contact zoeken, is de praktijk nu dus ook beter bereikbaar. De telefoontjes worden doorgeschakeld naar het kantoor waar een vast team van kundige secretaresses de telefoon opneemt. Ik heb positieve reacties ontvangen en ben zelf ook erg tevreden over dit systeem en heb besloten om het in 2017 voort te zetten. De telefoonassistentes kunnen uw afspraak inplannen of verzetten en verder algemene informatie verschaffen. De praktijk is daardoor van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 020-7371073.

Ook de communicatie van Chiropractie Watergraafsmeer met huisarts en andere specialisten zal vanaf 2017 digitaal via een speciaal beveiligd programma verlopen. Voorheen ging deze communicatie nog per brief om vertrouwelijke informatie op de juiste manier op de plaats van bestemming te krijgen. Nu zorgt dit programma ervoor dat de informatie goed wordt verstuurd en kan er sneller gecommuniceerd worden. Bovendien kunnen verslagen direct aan het patiƫntendossier worden toegevoegd, waardoor er altijd up-to-date informatie beschikbaar is voor huisarts en andere zorgverleners.

Zo ziet u; Chiropractie Watergraafsmeer blijft bezig met het verbeteren van de kwaliteit van haar zorg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *