Een nieuwe website!

Was het u al opgevallen? Chiropractie Watergraafsmeer heeft een nieuwe website! Samen met het web-bouwteam van Honeydew.nl, besteedde ik de afgelopen weken een hoop werk aan het klaarstomen van deze site. Het idee ontstond in eerste instantie door mijn wens om goede foto’s te maken van mijn praktijk en mijn werkzaamheden. Maar gaandeweg het proces werd duidelijk dat die foto’s ook een betere digitale omgeving verdienden: vandaar deze volledige vernieuwing! Na wat zoeken vond ik de enthousiaste en professionele fotograaf Martijn Gijsbertsen, die meteen goede ideeën had over hoe hij de foto’s zou maken. En zo bevond ik me op een zaterdag in November op mijn praktijk omgebouwd tot ‘set’, omringd door fotoapparatuur, lampen en een rek met verschillende kleuren keurig gestreken overhemden!…

Dankzij het werk van alle betrokkenen heeft deze nieuwe site een fris nieuw uiterlijk met een heldere structuur en nog meer mogelijkheden om te informeren. Wat direct opvalt is de afspraken-button rechts bovenaan de pagina, dus u hoeft niet lang te zoeken om een afspraak in te plannen. Belangrijke mededelingen worden nu helemaal bovenaan de homepage gedaan. Zo weet u precies wanneer het gratis inloopspreekuur is en wanneer de praktijk gesloten zal zijn. Ook deze blog is nieuw, en heeft als doel geregeld een persoonlijke update te geven over een chiropractie-gerelateerd onderwerp. Heeft u vragen die ik bijvoorbeeld in deze blog kan beantwoorden, geeft u dat dan aan in het contactformulier helemaal onderaan de pagina.

Alsof het zo moest zijn heeft mijn online web boekingssysteem ook een heel nieuw uiterlijk gekregen! Dus vanaf nu surft u bij Chiropractie Watergraafsmeer in een geheel vernieuwde omgeving rond. Helemaal anno 2016!

Om wat meer bekendheid aan mijn nieuwe site te geven verloot ik een dinerbon twv €50,- onder iedereen die mijn website liked via Facebook! Binnenkort op dit blog de uitslag van deze actie!