World Spine Week 2018!

16 Oktober is uitgeroepen tot World Spine Day (dag van de wervelkolom). Die dag wordt er wereldwijd aandacht geschonken aan aandoeningen van de wervelkolom en de impact hiervan op mens en samenleving.

Dit jaar is het thema voor World Spine day: “Love your SPINE”! Hiermee wil de Global Alliance for Musculoskeletal Health, een onafhankelijke wereldwijde non-profit organisatie, het belang van fysieke activiteit benadrukken als onderdeel van een goede gezondheid.  Het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft aangegeven dat Nederlanders Europees kampioen zitten zijn, met een gemiddelde van 6,8 uren per dag! Dit resulteert bij mij in de praktijk oa. in patiënten met lage rug- en nekklachten.

Chiropractie Watergraafsmeer organiseert daarom de World Spine Week! In de week van maandag 15 tot vrijdag 19 oktober kunt u op bepaalde tijden gebruik maken van het zgn. ‘inloopspreekuur’. Dit gratis consult bestaat uit een vraaggesprek en duurt ongeveer een kwartier. Tijdens dit vraaggesprek kunnen er vragen worden gesteld worden over chiropractie in het algemeen en wat chiropractische zorg voor u kan betekenen. Zo probeer ik inzicht te gegeven in de primaire klacht(en) en beoordelen of chiropractische behandeling gewenst is. Het advies is vrijblijvend.

Wilt u gebruik maken van dit inloopspreekuur, belt u dan voor een afspraak met 020-7371073. U zult dan worden doorverbonden met de praktijkassistenten.